Dwayne & Sophie

Snoeren Allround is ons geweldig van dienst geweest tijdens het stucadoren van de woonkamer en hal. Komt goed zijn afspraken na en is altijd vrolijk aan het werk. Door zijn ervaring zijn een aantal zaken heel innovatief en degelijk opgelost. Neemt de tijd om mee te denken en te zoeken naar de perfecte oplossing. Een echte vakman en heel betrouwbaar!

Fam van Tilburg-den Boer

Wij zijn zeer tevreden over het geleverde resultaat van onze verbouwing! Door zijn ervaring kregen we gelijk al een paar "eye" openers in ons eerste gesprek en dat geeft vertrouwen. Tijdens de verbouwing was er ook ruimte om tussendoor te overleggen. Dit heeft geresulteerd in een mooie en nette verbouwing van onze woonkamer, keuken, slaapkamers en de grarage wat nu een grote "chillroom" is geworden.

Luijendijk

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en bevelen Snoeren Allround dan ook van harte aan. Er is prima werk geleverd. Geen gerommel, maar alles secuut en solide. Het is altijd prettig met een vakman te werken die gewoon doet wat hij afgesproken heeft.